I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Na takmičenju u Sremskim Karlovcima najuspešniji izviđači iz Perleza

Mladi članovi Odreda izviđača „Čiča Janko” iz Perleza ostvarili su zapežene rezultate na drugom takmičenju poletaraca i pčelica pod nazivom „Tragom lisice”, održanom u Sremskim Karlovcima.

Takmičarska ekipa „Čiča Janko” je ove godine učestvovala sa 24 člana iz Ečke, Farkaždina i Perleza.

Zahvaljujući zavidnom znanju pokazanom u svim disciplinama, članovi ekipa „Uragan”, „Tornado” i „Voćkice” zasluženo su osvojili prvo, peto i osmo mesto.

PerSu marketi

-Mladi poletarci i pčelice iz našeg okruženja su još jednom dokazali, da njihovi uspesi nisu slučajni i povremeni, nego su rezultat višesatnih rada i truda, kažu iz Odreda izviđača „Čiča Janko“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Na ovogodišnjem takmičenju, koje je organizovao Odred izviđača „Stražilovo”  iz Sremskih Karlovaca, učestvovali su poletarci i pčelice iz Rume, Temerina, Srbobrana, Veternika, Bistriča, Novog Sada i Perleza uzrasta od 7 do 11 godina.
Nakon zatvaranja takmičenja, članovi Odreda Izviđača „Čiča Janko” obišli su i Petrovaradin i proveli lepe trenutke gledajući sa tvrđave čuda prirode.

Članovi pobedničke ekipe „Uragan“ činili su: Anastasija Milenković, Nikola Velemirov, Marina Velemirov, Jovana Jovanović, Radoslav Katić, Teodora Stepanov, Radovan Anđelković i Angela Biki kao predvodnik; ekipu „Tornado”: Stojšić Dalibor, Vukašin Biberović, Đorđe Biberović, Mladen Lišin, Predrag Kiza, Nikola Savić, Srđan Stanišić i Dejan Milić kao vođa ekipe; ekipu „Voćkice”: Aleksandar Antonijević, Anastasija Boškov, Sara Antonijević, Katarina Biberović, Anđela Klopotan, Anastasija Klopotan i Milica Novakov u svojstvu vođe takmičarske ekipe.

Piše: Tivadar Borbelj

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh