I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Na Svetski dan šuma Mužljanci posadili 300 sadnica kraj Sunčanog jezera

Na Svetski dan šuma koji je obeležen juče, nekoliko meštana Mužlje, u društvu članova Udruženja negovatelja starih običaja „REMUS“, Saveta Mesne zajednice, Kluba slikara amatera i Udruženja starosnih i invalidskih penzionera, posadilo je 300 sadnica kraj Sunčanog jezera.

Inicijativa za uređenje zelenih površina potekla je od predstavnika Saveta MZ, a podržana od strane poljoprivrednika, zemljoradnika, lokalne samouprave i Javnog preduzeća „Vojvodinašume”.

I Taxi Zrenjanin

Prema rečima predsednika Saveta, Ervina Palatinuša, briga o životnoj sredini treba da bude obaveza svih nas, jer, kako kaže – ako poštujemo prirodu, i brinemo o biljnim i životinjskim vrstama u našoj okolini, to će doprineti da ona traje i budućim generacijama.

U planu je da u narednim danima učenici Osnovne škole „Servo Mihalj” posete ovaj deo naseljenog mesta, kako bi se upoznali sa zanimljivim informacijama o značaju očuvanja i zaštite životne sredine.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh