I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Na šta se građani žale „Čistoći i zelenilu“?

Javnom komunalnom preduzeću “Čistoća i zelenilo” postavili smo pitanje sa kakvim se predlozima i pritužbama građana susreću u svakodnevnom radu. Podsećamo da je to preduzeće odgovorno za održavanje čistoće u gradu, javnih površina i grobalja.

Prema navodima PR službe tog preduzeća “Žalbi i primedbi naših sugrađana ima, ali ne u velikom broju. Reklamacije se najviše odnose na manjak klupa u gradu i u naseljima kolektivnog tipa stanovanja. Građani se žale na nedostatak korpi za otpatke, a neki su nezadovoljni što su kontejneri za odlaganje kabastog otpada uvek postavljeni na istim lokacijama. Česte su pozivi građana koji se žale i na grane drveća koje udaraju u prozore i fasade.”

Iz ovog preduzeća podsećaju i da im je od izuzetne važnosti da korisnici uslužnih delatnosti budu zadovoljni, zbog čega i na njihovom web sajtu www.jkpciz.co.rs  postoji opcija Reklamacije/pitanja sa opcijom za pisanje mejla ili telefonski poziv. “Bez obzira na koji način je reklamacija izjavljena, služba za rešavanje reklamacija, svaku primljenu reklamaciju odmah uzima u rešavanje i o osnovanosti reklamacije u kratkom roku obaveštava njenog podnosioca” – poručila je PR služba.

PerSu marketi

Jedna od foto – pritužbi građana koja je juče stigla na redakcijski mejl ilovezrenjanin@gmail.com jeste i ova zabeležena u užem centru grada.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh