I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Najnovije vesti

Na Sajmu turizma promovisani potencijali Zrenjanina i uspešne firme (VIDEO)

Grad Zrenjanin je u saradnji sa Turističkim centrom grada Zrenjanina predstavio svoje turističke potencijale na 38. Međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu. 

sajam-turizma

Otvarajući promociju na posebnom štandu, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić istakao je prošlogodišnji uspeh manifestacije „Dani Piva“ koja je kao najbolja u Srbiji u 2015. , osvojila nagradu Beogradski pobednik. Gradonačelnik je istakao i ostale potencijale grada koji su „pozivnica da se Zrenjanin poseti u bilo koje doba godine“.

Direktor Turističkog centra grada Zrenjanina Dragan Vulešević, rekao je da prošlogodišnji rezultati garantuju da će „i ova godina biti uspešna, kao i da je pravi izazov ponovo privući pola miliona ljudi tokom „Dana Piva““.

I Taxi Zrenjanin

Na štandu grada Zrenjanina, svoje proizvode i potencijale predstavili su još i Udruženje „Urbani forum“ koje je pokrenulo inicijativu osnivanja „Muzeja piva“, UltraCaffe, Taya bowties, Pray, Udruženje „Banatske vredne ruke“ i drugi, dok se u muzičkom delu predstavila i grupa „Abba real tribute band“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pogledajte deo atmosfere sa Sajma kao i anketu posetilaca koje smo pitali „Šta ih asocira na Zrenjanin?

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh