I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Na Međunarodni dan mladih: Modna revija, izbor za mis, pokazne vežbe Žandarmerije

Kancelarija za mlade Zrenjanin i Turistička organizacija grada Zrenjanina organizovaće 11. i 12. avgusta niz dešavanja kojima obeležiti ovogodišnji Međunarodni dan mladih.

U petak, 11. avgusta, biće održan okrugli sto o problematici mladih, dok će se u subotu sva dešavanja odvijati na gradskom kupalištu Peskara, počev od 16 časova.

-Uz zajedničku saradnju sa Kancelarijom za mlade, plasiramo novi turistički proizvod na Peskari, za koji bismo voleli da postane tradicionalan. U letnjem periodu na kupalištu bude po par hiljada ljudi i zato smo za ovu godinu, između ostalog, osmislili izbor za „Miss leta 2017“. Sve zainteresovane devojke starije od 18 godina mogu da se prijave na našoj Fejsbuk stranici do 10. avgusta. Svoje učešće u takmičenju zasad je prijavilo sedam devojaka. Takođe, biće upriličena i modna revija studenata Visoke tehničke škole koji će moći da pokažu niz svojih proizvoda, najavio je direktor Turističke organizacije grada, Zoran Ljubotina.

PerSu marketi

On je dodao i da ovaj događaj treba prihvatiti kao jednu lepu priliku za druženje i zabavu, pa i rekreaciju.

Ivan Mikalački iz Kancelarije za mlade kaže da je idealan momenat da se u javnosti ponovo pokrene tema otvaranja Omladinskog kluba namenjenog mladim ljudima u našem gradu.

-Tokom okruglog stola razgovaraće se o problematici mladih. Biće predstavljeni ostvareni projekti i najavljeni novi, među kojima je i otvaranje Omladinskog kluba. Drugog dana, na Peskari, predstavićemo veslačko-kajakaški klub. Zainteresovani građani će moći da se oprobaju u vožnji kajakom. Na inicijativu Žandarmerije, u pauzi modne revije, održaće se pokazna vežba o bezbednosti na vodi. Tom prilikom, pripadnici Žandarmerije pokazaće proceduru ponašanja u vodi, odnosno reagovanje u nekim neželjenim situacijama, rekao je Mikalački.

Organizatori su pozvali sve građane, naročito mlade, da posete kupalište Peskara i učestvuju u pripremljenim sadržajima.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
  • Park sala Zrenjanin
Na vrh