I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Na inicijativu meštana i Saveta MZ asfaltiraju se ulice u Mužlji (FOTO)

Jedan od gorućih problema sa kojima se svakodnevno susreću meštani Mesne zajednice Mužlja jeste loš kvalitet puteva – rupe i neravnine na asfaltima. Iako živimo u 21. veku, još uvek postoje ulice koje nisu dobile asfalt, dok su neke od njih poslednji put asfaltirane pre više od dvadeset godina.

Zahvaljujući lokalnoj samoupravi koja se uslišila višegodišnje inicijative i zahteve ovdašnjih meštana i Saveta Mesne zajednice, nedavno su otpočeli radovi na asfaltiranju nekoliko ulica u ovom naseljenom mestu.

Fordomanija

U prethodnim periodu ulice Lovćenska, Durmitorska i Velebitska dobile su novi sloj asfalta, trenutno se izvode radovi u ulicama Dinarska i Triglavska, a u planu je i asfaltiranje dela ulice Nadežde Petrović (nekadašnja Riječka).

Pored toga, popravljaju se i putevi u ulicama Košut Lajoša, Servo Mihalja, Vršačke, Vereb Zoltana…

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Radove su danas obišli predstavnici lokalne samouprave i nekoliko članova Saveta Mesne zajednice.

Jesenas otpočela realizacija nekoliko infrastrukturnih projekata u Mužlji

Zahvaljujući dobroj saradnji sa JKP „Čistoća i zelenilo“, obnovljene su staze oko starog groblja i uređene su prostorije kapele, a uz napore Saveta MZ, asfaltirani su delovi ulica Hunjadi Janoša i Aranji Janoša.

Obnovljene su i klupe u parku ispred zgrade mesne zajednice. Mužljanci se nadaju da će nove klupe još dugo ostati ovakve, te da će ove i slične akcije uspeti da nadjačaju vandalsko ponašanje pojedinaca.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh