I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Na Gradskom stadionu prvi put testirani reflektori, na redu je druga faza rekonstrukcije (VIDEO)

U okviru prve faze rekonstrukcije Gradskog stadiona u Zrenjaninu izgrađena je nova atletska staza sa 8 traka i postavljena su 4 stuba sa reflektorima.

Staza je sertifikovana od strane Međunarodne atletske federacije što znači da se stiču uslovi za organizaciju međunarodnih takmičenja. Sinoć su prvi put, u svrhu testiranja, uključeni i reflektori. Na svakom stubu instalirana su po 22 reflektora snage 2,2KW. Drugom fazom predviđena je instalacija još po 24 reflektora.

U prvoj fazi rekonstrukcije utrošeno je blizu 200 miliona dinara koje je obezbedila delom Uprava za kapitalna ulaganja i delom Grad Zrenjanin.

PerSu marketi

– Drugom fazom, koja je u pripremi, predviđena je rekonstrukcija tribina, fudbalskog terena, zamena stolica koje će biti postavljene na svim tribinama, izgradnju svlačionica kao i rekonstrukciju VIP tribine, video nadzor i drugi prateći sadržaji.Dobijanjem ovakvog objekta Zrenjanin dolazi na listu gradova koji imaju objekat za odvijanje noćnih sportskih događaja kao i treninga. Poboljšavaju se uslovi za sve sportiste koji koriste ovaj objekat, baza postoji, očekujemo da bude i veća i masovnija i iz te masovnosti da niknu i neki novi šampioni – izjavio je za naš portal Simo Salapura pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh