I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Na Gradskom stadionu prvi put testirani reflektori, na redu je druga faza rekonstrukcije (VIDEO)

U okviru prve faze rekonstrukcije Gradskog stadiona u Zrenjaninu izgrađena je nova atletska staza sa 8 traka i postavljena su 4 stuba sa reflektorima.

Staza je sertifikovana od strane Međunarodne atletske federacije što znači da se stiču uslovi za organizaciju međunarodnih takmičenja. Sinoć su prvi put, u svrhu testiranja, uključeni i reflektori. Na svakom stubu instalirana su po 22 reflektora snage 2,2KW. Drugom fazom predviđena je instalacija još po 24 reflektora.

U prvoj fazi rekonstrukcije utrošeno je blizu 200 miliona dinara koje je obezbedila delom Uprava za kapitalna ulaganja i delom Grad Zrenjanin.

Fordomanija

– Drugom fazom, koja je u pripremi, predviđena je rekonstrukcija tribina, fudbalskog terena, zamena stolica koje će biti postavljene na svim tribinama, izgradnju svlačionica kao i rekonstrukciju VIP tribine, video nadzor i drugi prateći sadržaji.Dobijanjem ovakvog objekta Zrenjanin dolazi na listu gradova koji imaju objekat za odvijanje noćnih sportskih događaja kao i treninga. Poboljšavaju se uslovi za sve sportiste koji koriste ovaj objekat, baza postoji, očekujemo da bude i veća i masovnija i iz te masovnosti da niknu i neki novi šampioni – izjavio je za naš portal Simo Salapura pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh