I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Na besplatne preglede odazvalo se oko 230 građana

U sklopu još jedne akcije, koja je pokrenuta od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije, juče su za sve zainteresovane građane organizovani besplatni preventivni pregledi u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ Zrenjanin i u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti „Dr Vasa Savić“.

S obzirom na vremenske uslove, odziv građana je bio zadovoljavajući – na preventivne pulmološke preglede u plućnoj bolnici odazvalo se 47 sugrađana,  dok se na oftalmološke i  laboratorijske analize – tumor markeri (CEA i CA 19-9), u zrenjaninskoj Opštoj bolnici odazvalo 93, odnosno 88 pacijenata.

Besplatni preventivni pregledi organizovani su tokom cele godine u cilju očuvanja zdravlja stanovništva. Kroz ovakav vid pregleda, građani imaju priliku da na vreme otkriju i one bolesti koje su prikrivene i ne daju simptome. A kada se takve bolesti prepoznaju odmah na početku, lečenje je i efikasnije i jednostavnije.

PerSu marketi

Pravo na preglede imaju i građani koji nisu zdravstveno osigurani, a dovoljno je poneti bilo koji identifikacioni dokument (lična karta, pasoš, vozačka dozvola).

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Besplatni preventivni pregledi biće nastavljeni i u narednom periodu.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh