I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

MZ „Centar“ obeležava svoj dan, organizatori pripremaju „NAJ…kolačić“

MZ zajednica Centar obeležava svoj dan, ove godine po 59. put. Osnovana na Dan pobede, 9.maja, proslavlja i opšte ljudske i civilizacijske vrednosti što poslednjih godina ovaj datum označen i kao Dan Evrope svakako reprezentuje.

Mesna zajednica je nevelika teritorijalno i brojem stanovnika, no ipak ima veoma značajno mesto u životu Zrenjanina. Centar je žila kucavica našeg grada. Tu se donose najznačajnije odluke kad je upravljanje u pitanju, tu je žarište kulture, sportskih i drugih manifestacija i srce obrazovanja. Savet MZ Centar kao i prethodnih godina odlučio je da simbolično nagradi mlade.

Biće uručena priznanja učenicima generacije (generacija 2018) iz dveju osnovnih škola sa teritorije ove mesne zajednice (OŠ Sonja Marinković i OŠ Vuk Karadžić). Ova svečanost biće upotpunjena i manifestacijom NAJ…kolačič koju organizuje Udruženje građana Centar 023.

I Taxi Zrenjanin

Druga po redu slatko – slana manifestacija koju su osmislili i organizovali članovi Udruženja i Savet MZ Centar okupiće oko 70 vrsnih majstorica u pravljenju đakonija. Stučni žiri oceniće i proglasiti najbolje u tri kategorije: najbolji slani, slatki i posni kolač. Manifestacija je zakazana za subotu, 18. maj u 17h, u restoranu na mestu nekadašnjeg Minela.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh