I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Mužljanci dominirali na sportskom takmičenju penzionera (FOTO)

Da je bavljenje fizičkim aktivnostima i učešće na sportskim nadmetanjima veoma bitno i za osobe treće dobi, dokazali su penzioneri iz više gradova i naseljenih mesta Vojvodine, koji su u velikom broju prisustvovali sportskom takmičenju penzionera u Mužlji.

Takmičenje je pre 12 godina pokrenula sportska sekcija Udruženja starosnih i invalidskih penzionera iz Mužlje, sa ciljem da osobe treće dobi, ali i svi oni, koji su zaljubljenici u sport, sačuvaju svoje zdravlje i da svoje slobodno vreme iskoriste na što bolji i kvalitetniji način.

I Taxi Zrenjanin

Ni izuzetno visoke letne temperature nisu sprečile oko stotinu učesnika i ekipa iz Moravice, Novog Bečeja, Novog Miloševa, Kikinde, Nove Crnje, Zrenjanina i Mužlje da se odazovu pozivu domaćina, kako bi široj javnosti pokazali svoje sportske talente i umeća.

MUŽLJANCI, KIKINĐANI I TAKMIČARI IZ NOVOG MILOŠEVA NAJBOLJI U SVIM DISCIPLINAMA

U bacanju pikada najuspešniji su bili takmičari mužljanskih penzionera. Drugo mesto su osvojili članovi prve ekipe iz Novog Miloševa, dok su takmičari Gerontološkog Centra Kikinde bili treći.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U obaranju drvenih lutki prva tri odličja su pripala ekipama broj jedan iz Novog Miloševa, Kikinde i Mužlje, dok su u bacanju limenih pločica svoje umeće najbolje pokazali takmičari prve ekipe Gerontološkog centra Kikinda, penzioneri iz Mužlje i ekipa broj dva iz Novog Miloševa.

Ukupnim rezultatom i sa osvojenih 910 bodova, prvo mesto su osvojili domaćini, članovi ekipe jedan iz Mužlje.

DOMAĆI TAKMIČARI ZADOVOLJNI REZULTATIMA

Prema rečima kapitena i predsednika sportske sekcije Udruženja starosnih i invalidskih penzionera iz Mužlje, Karolja Salme, njihov uspeh je plod treniranja, koji oni praktikuju dva puta nedeljno – ponedeljkom i sredom po dva sata.

-Godišnje učestvujemo na blizu 15 gradskih, pokrajinskih i republičkih takmičenja. Naša sekcija broji preko 20 članova, a prošle godine smo osnovali i ekipu OO Crvenog krsta Mužlja. Trenutno se aktivno i marljivo pripremamo za olimpijadu, koja će i ove godine biti održana u Vrnjačkoj Banji – rekao je za naš portal Salma.

Piše: Tivadar Borbelj

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh