I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Savesni i vredni stanovnici Mužlje uredili svoju životnu sredinu

Meštani Mesne zajednice Mužlja su zajedno sa civilnim organizacijama i udruženjima ovog vikenda marljivim radom za primer obeležili Dan planete Zemlje, u okviru koje su čistili i uredili zelene površine, parkove i igrališta po naselju.

Članovi Udruženja negovatelja starih običaja „RÉMUSZ“, KUD-a „Petefi Šandor“ i Kluba slikara amatera (MAKK) su početkom nedelje uredili dvorište Kulturno-umetničkog društva i ulepšali letnju pozornicu povodom tradicionalne manifesacije „Mužljanski svatovi“.

I Taxi Zrenjanin

Dok su članovi Mesnog odbora SVM kosili travu ispred nekadašnje zgrade bioskopa i u Spomen parku, koji se nalazi pored Katoličke crkve, vredni članovi Ženskog, Omladinskog i Foruma penzionera su na zelenoj površini ispred zgrade mesne zajednice pokupili smeće, okrečili drva i sađenjem cveća ulepšali njen izgled.

Ovogodišnjem čišćenju se tradicionalno priključio i Fudbalski Klub „Lehel“, čiji su članovi, nekadašnji i sadašnji igrači pokosili travu na centralnom terenu i oko terena za rukomet, uredili sedišta i pokupili razbacano smeće. Akciji su se priključili i članovi Omladinskog Foruma, Udruženja lovaca, Dobrovoljnog-vatrogasnog društva, Kluba Žena i Udruženja muzičara i pevača.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U narednim danima i ostale organizacije će učešćem u čišćenju i ulepšavanju naselja doprineti uređenju životne sredine.

Piše: Tivadar Borbelj

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh