I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Muzičar iz Zrenjanina Ozren Stokić oduševljava mlade svojim numerama

Dvadesetčetvorogodišnji Zrenjaninac, Ozren Stokić u svetu muzike poznat je pod pseudonimom „Zoza“. Na mreži You Tube preslušavaju se njegove numere među kojima su se izdvojile „Riri“ i „Kad smo već tu“. Do sada se bavio R&B žanrom, u kombinaciji sa pop i rep muzikom.

U početku je istovremeno studirao i bio zaposlen, a muzika mu je bila hobi. Stvari se polako okreću, te sada bavljenje muzikom izbija u prvi plan i postaje sve ozbiljnije i intenzivnije. Posebno se istakao saradnjom sa poznatim izvođačem – Strukom, ali i sa drugim imenima u toj vrsti muzike.

-Fokusiram se uglavnom na pevanje, ali pošto sam sebi pišem tekstove, komponujem muziku, i uglavnom sve miksam i finalizujem, mogao bih za sebe reći da sam izvodjač, producent, tekstopisac. Žanr kojim sam se bavio do sada prevashodno je bio R&B (rhytm and blues), sa malim dozama pop i rep muzike. Mogu reći da se kod mene nikad ne zna u kom će pravcu otići, jer slušam uglavnom sve. Žanr mi je na kraju i nebitan, koliko mi je važno da dobro zvuči i da odgovara mom senzibilitetu. Posebnost u mojoj muzici je ta što mislim da je retka na našim prostorima, i to što vidim da mnoge ljude zanima. Smatram da ovakav vid muzike može da prođe na našim prostorima.

I Taxi Zrenjanin

Na pitanje kako je došlo do saradnje sa Strukom, Ozren kaže:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Dopala mu se moja pesma “Riri” , koju sam pre toga objavio. Izrazio je želju da i on učestvuje, i da je izbaci na svom mikstejpu – albumu “Ubice”, koji je trenutno u prodaji u svim Mascom radnjama. U toku je i saradnja sa drugim poznatim izvođačima čija imena za sada ne bih otkrivao, jer bih voleo da to bude iznenađenje. Javnost će svakako biti upoznata kada sve bude spremno za objavljivanje.

Ozren Stokić Zoza dodaje i da se u budućnosti od njega može još puno toga očekivati jer ima mnogo ideja koje čekaju realizaciju. Do tada, preporučio je da poslušamo njegovu novu pesmu „Kad smo već tu“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh