I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • agencija dane
Vesti Zrenjanin

Mravinjak 2012 – Party House , 4 tematske žurke

 

Početkom decembra pojavila se jedna po mnogo čemu atraktivna ponuda , kako za doček gde se očekuju studenti i najstariji srednjoškolci ,tako i za „prataće“ novogodišnje praznike kada su svi pa i oni nešto stariji Zrenjaninci u svom gradu trudeći se da iskoriste to vreme na najbolji mogući način.

Mravinjak za doček nove 2012 najavljuje 4 žurke , 4 potpuno različita koncepta . Kupovinom paketa ulaznica koji kosta 1190 din za najbrzih 100 dobija se ulaznica za doček , paklenu reprizu , tradicionalno badnje veče i gratis ulaznica za pravoslavnu ili srpsku novu godinu. Da se sve ne bi zaustavilo na suvim ulaznicama tu je i 9 konzumacija koje su rasporedjene u 4 tematske večeri . Najbrži mogu sebi na vreme obezbediti i rezervaciju stola po ceni od 1000 din uz koju će ih u ponoć osvežiti boca šampanjca.

Fordomanija

Izbor muzike u najludjoj noći pripasće ove godine čoveku koji je svoju muzičku i dj karijeru započeo bas u ovom  , tada najpopularnijem gradskom clubu sa svojih 16 godina , dugogodišnji DJ Santos radija i rezident mnogih klubova u našem gradu – DJ Grooya čiji muzički izbor ,navodi on jesu ,samo i samo hitovi .

Paklena repriza nudi hitove klubske produkcije , te se tako za miks pultom u 01. januara može zateći dvojac bez kormilara, u warm up delu većeri DJ Alexx Brustul , klubskoj javnosti poznatiji kao Zrenjaninski Carl Cox  , i jedan od najuspešnijh  producenata  Dj Groover sa radija AS fm koji će uz vrhunski zvuk i odličnu rasvetu svojim prepoznatljivim odabirom muzike učiniti i ovu noć posebnom ljubiteljima House Muzike.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Tradicionalno badnje veče ove godine usmereno je i ka starim gostima mravinjaka koji su se ne tako davno provodili  uz nezaboravne trenutke baš u Mravinjaku i pomalo se ovog prostora i uželeli. Tako se uz tradicionalno paljenje badnjaka ,pop rock hitove u izvodjenju Mistik Band -a , kuvano vino i raspoložene goste , očekuje se sjajan provod i kada je badnje veče u pitanju.

Pravoslavna ili Srpska nova godina ,kako glasi komercijalan naziv za 13. januar biće i poslednje žurka koju će Mravinjak ponuditi gostima u Januaru mesecu . Uz živu svirku Top Band – a uživaće se uz najbolje srpske hitove narodne muzike i prepoznatljive ukuse rakija sa ovog podneblja.

Rezervacije i informacije na 064.200.5.300 kao i kod ovlašćenih promotera koji nose avatar ikonicu mrava sa dedamrazovom kapicom ..

DJ ALEXX BRUSTUL RETROSPECTIVE MIX DOWNLOAD FREE

  • Divider

  • Divider
Na vrh