I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Emotivno: Deda Mrazovi na motorima donirali kolica [VIDEO]

Moto Deda Mrazovi obradovali su danas paketićima decu iz dnevnog centra „Alternativa“, potom mališanime na dečjem odeljenu Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, učenicu Gimnazije, ali i mnogo mališana na gradskim ulicama.

Već po tradiciji koja je traje skoro deceniju motoristi svih udruženja iz Zrenjanina i okolnih mesta pred Novu godinu se oblače u popularne dekice sa Severnog pola i raznose poklone.

Novčana sredstva koja obezbeđuju sami, ove godine sakupljenih oko sto hiljada dinara, iskoristili su da ulepšaju praznike mališanima.

I Taxi Zrenjanin

Ove godine to su bila deca iz dnevnog centra „Alternativa“,  deca sa dečjeg odeljenu Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ ali i tinejdžerka Ljiljana Lučić, kojoj su za koliko-toliko normalno funkcionisanje bila neophodna kolica na električni pogon.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Nakon njihovog okupljanja ispred Kulturnog centra, retko ko je mogao odoleti da se ne slika sa veselim Moto Deda Mrazovima koji su deci delili slatkiše a starijima osmehe i pozitivnu energiju.

MOTO DEDA MRAZOVI U CENTRU ALTERNATIVA

Mališani iz dnevnog centra Alternativa dobro poznaju Moto Deda Mrazove, jer druže se svake godine. Emotivnih momenata danas je bilo mnogo, deca radovala paketićima ali više pažnji ovih dobrih ljudi.

MALIŠANI SA DEČIJEG ODELJENJA SA DEDA MRAZOVIMA

Mnogo osmeha izmamili su i mališanima na dečijem odeljenju, koji su se oduševili kada je u njihov boravak ušlo puno Deda Mrazova sa paketićima.

UČENICA GIMNAZIJE DOBILA KOLICA NA ELEKTRIČNI POGON

Praznike ali i dalji život Ljiljani Lučić ulepšali su danas Moto Deda Mrazovi.  Učenici iz Zrenjanina koja je nakon što je kao vukovac završila osnovnu upisala Gimnaziju, ovi ljudi velikog srca uspeli su da poklone kolica na električni pogon koja će joj biti od velike pomoći.

MOTO DEDA MRAZOVI U HUMANITARNOJ AKCIJI

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh