I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Monika Valerieva poklanja haljine dvema maturantkinjama u Zrenjaninu

Vest da će poznata manekenka iz Bugarske, Monika Valerieva, pokloniti maturske haljine dvema učenicama završnih razreda srednjih škola u Zrenjaninu, brzo se proširila među mladima.

Skupocene i elegantne haljine koje će srećnim maturantkinjama pričiniti bajkovito veče za pamćenje, stigle su ovih dana u Zrenjanin. Ovaj gest Valerieve rezultat je poznanstva sa Zrenjanincem Đorđem Milanovićem.

– Znajući u kakvim uslovima živimo, i da uopšte nije lako priuštiti posebnu i unikatnu stvar, pitao sam Moniku da li bi htela da pokloni jednu haljinu za maturantkinju u Zrenjaninu, na šta je ona rekla „pokloniću dve“. Njen gest me oduševio budući da je rečč o unikatnim, elegantnim haljinama rađenim za nju, kaže naš sugrađanin.

Fordomanija

Jedna od dve maturske haljine

Druga maturska haljina

Važno je reći da će ove haljine dobiti devojke slabijeg materijalnog stanja. Uz haljinu, devojke će dobiti i ličnu posvetu od poznate manekenke.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Monika važi za jednu od najlepših žena na Balkanu i verujem da će devojke koje imaju slične proporcije, zasijati tog, za njima veoma posebnog dana, kaže Đorđe Milanović.

U razgovoru sa njim saznajemo i da je do poznanstva sa Valerievom došlo pre par godina kada ju je zapazio na jednom portalu. Uspostavili su kontakt koji traje do danas. Đorđe kaže i da će uskoro njen brend kose i trepavica biti predstavljen u Srbiji, te da će Valerieva tom prilikom posetiti i Zrenjanin.

Valerieva u jednoj od dve haljine koju će uskoro dobiti srećna Zrenjaninka

Zainteresovane maturantkinje mogu se obratiti Đorđu putem mejl adrese mdjordje023@gmail.com ili putem njegovog profila na Fesjbuku Đordje Milanović

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh