I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Modnom revijom, Fulgar predstavio najmodernije trendove u proizvodnji prediva (VIDEO)

U prostorijama  „Fulgar-a“ u Zrenjaninu održana je modna revija na kojoj su promovisani najnoviji modeli i trendovi u proizvodnom asortimanu ove kompanije.

Modnoj reviji prisustvovali su  poslovni partneri, saradnici kompanije kao i proizvođači iz cele regije kako sa prostora bivše države tako i šire. Atmosferi najelitnijih modnih pista Evrope i sveta doprinela je Jane Spider menadžerka Inviste partnerske kompanije Fulgar za istočnu Evropu koja je rečju i slikom bila vodič revije.

Italijanska kompanija Fulgar  u Zrenjaninu posluje od 2008.  godine i  u nekoliko navrata proširivala je svoje  zemljište i proizvodne pogone. Ova kompanija obezbeđuje prediva za razne primene kao što su čarape, kupaći kostimi, kružno pletenje, veš, sportski program i drugo i to najnaprednijim proizvodnim procesima kao i materijalima koje sami razvijaju.

PerSu marketi

Fulgar je sa svojim partnerom Invistom po drugi put na ovakav način predstavio trendove, dostignuća i mogućnosti na polju upotrebe prediva  i proizvodnje muških i ženskih čarapa. Proizvođači na ovaj način imaju priliku da razvijaju svoje proizvode i pospeše svoju prodaju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Budućnost evropskog tekstila zasnovana je na razvoju, usluzi, novim dostignućima, kvalitetom i inovacijama – izjavio je za naš portal Mihajlo Knežević rukovodilac prodaje Fulgara.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh