I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Modna revija studenata Visoke tehničke škole

Modnom revijom “Svečani trenuci”, studenti Visoke tehničke škole strukovnih studija u Zrenjaninu  predstavili su svoje svečane kreacije. Inspiracija revije bila je crna haljina koju su mladi kreatori prilagođavali svečanoj formi, kombinujući saten, neprolaznu čipku, šljokice i ostale atraktivne detalje i materijale. Revija je bila prava prilika da novi umovi pokrenu maštu i daju ideje za svečane toalete za proslavu novogodišnje noći koja  predstoji. U pripremi i organizaciji revije učestvovala je i profesorka Milada Novaković.  

Modna revija 1

Modna revija je izazvala pozitivne reakcije publike, a osim Zrenjaninaca, prikazane modele videće i studenti iz Bocvane kojima će biti poslat video snimak.

Modna revija 3

PerSu marketi

Studenti iz Bocvane i studenti Visoke tehničke škole u Zrenjaninu ostvarili su do sada zanimljivu saradnju, a gosti su najavili da će prisustvovati modnoj reviji “Plesna haljina” koji su naši mladi kreatori najavili za april. Prema rečima profesorke Novaković, planiraju se razmene učenika koje bi trebale da doprinesu poboljšanju i većem interesovanju o modi u Zrenjaninu. Jedan od ciljeva je i podsticanje mlađe javnosti na razmišljanje da se kod nas otvori jedan showroom, u kojem bi kreatori i modni dizajneri iz raznih delova Srbije zajedno mogli da sarađuju i unesu modne inovacije u naš grad.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh