I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Mladić iz Radojeva kog je otac držao u kavezu prebačen u zrenjaninsku bolnicu

Radovan Mihailović (29) iz Radojeva pokraj Nove Crnje, koga je otac Milan Šaran držao zaključanog u sobi koja je pretvorena u zatvorsku ćeliju, kako saznaje ’’Blic’’ urgentno je juče izmešten u zrenjaninsku bolnicu.

To nam je potvrdio i sam Šaran, koji kaže za ’’Blic’’ da su juče kod njih u kuću došli radnici iz Centra za socijalni rad u pratnji policije i lekara Hitne pomoći i odveli njegovog Radovana.

– Kao da su mi ga ukrali. Došli su, pregledali ga i videli da ne reaguje baš najbolje, pa su ga odvezli u bolnicu. Ne znam ni šta je sada sa njim. U Centru za socijalni rad su mi rekli da je dobro, a ja nemam para da odem u Zrenjanin i da ga vidim. Sada čekam da mi jave socijalni radnici šta će dalje biti sa njim – priča nam Šaran uz napomenu da je možda tako i bolje jer se nada da će Radovan u bolnici dobiti adekvatnu negu.

Fordomanija

Podsetimo, nakon pisanja medija o ovom slučaju, pokrajinski Sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova hitno je poslao komisiju u Centar za socijalni rad u Novoj Crnji kako bi utvrdili sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U Sekretarijatu nam je rečeno kratko da je Radovan urgentno izmešten u zdravstvenu ustanovu radi dalje opservacije nakon koje će tim lekara odlučiti da li će biti zadržan u bolnici ili premešten u neku drugu instituciju.

Ostatak vesti pročitajte na Blic.rs

Izvor i foto: Blic, RAS Srbija

Autor: Z. Čonkaš

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh