I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Sinoć mladi pevali horski za Milana Srdića

Sinoć u klubu „San Marko“ uz podršku omladije Socijalističke partije Srbije, organizovan je koncert Tropiko benda, a sav prihod od ulaznica otišao je u dobrotvorne svrhe našem sugradjaninu Milanu Srdiću sa ciljom da izleči povredjenu kičmenu moždinu i ponovo prohoda.

Milan se pred prepunim klubom pre početka koncerta zahvalio organizatorima, a posebno omladini Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu koji su učinili da značajan novac  prikupljen od karata bude usmeren za njegovo lečenje.Nakon par rečenica Milan je pozvao sve prisutne mlade da pogledaju nekoliko edukativnih slajdova koji su se emitovali na video bimovima i plazma ekranima u klubu na kojima je pisalo : Kad vozim, ne pijem! Kad vozim, vozim po propisima! Ako desi se greška , kazna biće teška..

Na ovaj način pokušao sam da skrenem pažnju omladini da povedu više računa kako se ponašaju u saobraćaju, jer je to jedan zaista veliki problem medju mladima te kroz sopstveni primer želim da preventivno utičem na mlade u Zrenjaninu.

Unutar gradskog odbora SPS-a u Zrenjaninu i dalje vlada monolitnost u stavu da se novac namenjen za političke kampanje sa malo osećaja za druge ljude može lako preusmeriti na mnogo koristnije akcije umesto  trošenja ogromnih svota  novca za prekupe bilborde i televizijska emitovanja koja su kako oni navode bačene pare.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

O tome kako napreduje Milanov oporavak i ko je Milan Srdić pročitajte klikom ovde.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh