I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Mladi iz ovog sela su primer kako se voli i čuva životna sredina

Vredni članovi Beloblatskog nezavisnog omladinskog kluba (BENOK) nedavno su, zajedno sa meštanima ovog multinacionalnog i multikulturalnog naselja, uredili seoske cvetnjake i ulepšali zelene površine.

Akcijom uređenja bio je obuhvaćen i cvetnjak u parku, koji se nalazi u blizini Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“. Direktor škole Milan Nedeljkov izjavio je za naš portal da u današnje vreme, kada smo svakodnevno opterećeni raznim aktivnostima, dobro dođe ovakav vid opuštanja sa ciljem da sačuvamo našu sredinu i zdravlje.

I Taxi Zrenjanin

-Već na ulasku u Belo Blato postoje vidljivi znaci uređenosti i brige – prelepi drvoredi, centar naselja, a posebno je zanimljiv prostor ispred Međunarodnog istraživačkog  biološkog centra, gde dominiraju drvene skulpture prvih beloblatskih doseljenika. Još kad sve ozeleni i priroda pokaže svoju bujnost, prizor će biti kao na razglednici – istakao je direktor škole.

Pišu: M.N. i Tivadar Borbelj

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh