I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Laura Gažić – mis leta 2017. na Peskari

Na jednom od najpopularnijih kupališta u Zrenjaninu, Peskari, prvi put je održan izbor za mis leta 2017. godine. U lepoti i znanju nadmetalo se sedam devojaka. Za drugu pratilju izabrana je Vesna Jambor iz Novog Itebija. Titula prve pratilje pripala je Davorki Krstić iz Zrenjanina. Lentu i krunu za najlepšu devojku u gradu i mis leta 2017. godine ponela je Laura Gažić iz Zrenjanina, koja ima 18 godina.

Da bi poplarno gradsko kupalište Peskaru učinili još atraktivnijom destinacijom za posetioce Turistička organizacija grada i opština Zrenjanin su ove godine uvele dodatne sadržaje na zrenjaninsko more, kako ovo mesto sugrađani popularno zovu. Jedna od manifestacija koja se prvi put održala na Peskari je i izbor za mis leta 2017. godine. U nadmetanju za najlepšu devojku Zrenjanina učestvovalo je sedam kandidatkinja.

Fordomanija

“Kao predsednik žirija mogu da kažem da nismo imali težak zadatak. Gledali smo kompletnu ličnost devojaka koje su se takmičile. Prvo smo gledali figuru, jer najviše vremena treba da bi se figura doterala do “savršenstva”. Kažem savršenstva pod navodnicima, jer je savršenstvo relativna stvar. Ako je osoba punija treba joj puno odricanja i rada da bi dovela svoju figuru u neku normalu. Gledali smo i lice i kosu… Sve komplet. Pored fizičkog izgleda gledali smo i koliko su devojke pametne. Sve je ušlo u ocenjivanje i mislim da smo bili realni i da smo doneli pravu odluku. Da nismo pogrešili”, kaže Milada Novaković, predsednik žirija.

Devojke su nekoliko puta u različitim odevnim kombinacijama izlazile pred publiku i žiri.

Druga pratilja – Vesna Jambor

Za drugu pratilju proglašena je Vesna Jambor.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

“Dolazim iz Novog Itebeja, rođena sam 27.11.1993. godine. Trenutno sam zaposlena. Prijavila sam se za izbor za mis leta 2017. čisto da bih učestvovala u igri. Ovo će biti jedna divna uspomena u mom životu. Prvi put sam učestvovala na ovakvom takmičenju. Nisam očekivala da ću dobiti bilo kakvu nagradu. Htela sam samo da se igram. Još ću videti sa kim ću ići na večeru koju sam dobila”, kaže Vesna Jambor, druga pratilja.

Vesna Jambor

Prva pratilja – Davorka Krstić

Titulu prve pratilje ponela je Davorka Krstić.

“Iz Zrenjanina sam i imam 23 godine. Prijavila sam se da bih pobedila, ali… Mislila sam da ću biti mis leta 2017. Moram da priznam da sam se malo razočarala. Ali, bolje išta nego ništa. Prvi put sam se sada prijavila za izbor za mis. Planiram da se i u buduće prijavljujem na slična takmičenja. Nagrada izlet u Morahalom banju za dve osobe mi se sviđa”, kaže Davorka Krstić, prva pratilja.

Davorka Krstić

Mis leta 2017. – Laura Gažić

Za najlepšu devojku Zrenjanina i mis leta 2017. godine po odluci žirija izabrana je Laura Gažić.

Laura Gažić

“Imam 18 godina, na takmičenje za izbor za mis leta 2017. sam se prijavila da bih pobedila. Nagrada mi se dopada, a kako ću potrošiti ovih 10000 dinara, još ću razmisliti. Što se mene tiče ishod glasanja je bio očekivan. Sada se osećam odlično. Titula mi mnogo znači, jer planiram i dalje da učestvujem na sličnim takmičenjima. Nisam imala tremu uopšte i mislim da je to bio jedan od razloga, takođe, zbog kojeg sam pobedila. Kad neko hoće da se bavi ovim poslom on ne sme da ima tremu, već mora da ima samopouzdanje. Mislim da je i žiri to video. Do sada sam učestvovala na raznim takmičenjima, ali ovo mi je prvi put da se takmičim za mis. Inače, iz Zrenjanina sam i još idem u školu”, kaže Laura Gažić, mis leta 2017. godine.

U Turističkoj organizaciji veruju da će ovo takmičenje postati tradicionalno na Peskari. Zbog toga pozivaju devojke da se narednih godina prijave u što većem broju za izbor za mis leta.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh