I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Ministarka poljoprivrede otvorila INOCOOP 2015

Sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva INOCOOP 2015. koji se šesnaestu godinu održava u Zrenjaninu, svečano je otvorila ministarka poljoprivrede Snežana Bogosavljević Bošković.

Ovogodišnji sajam okupio je više od 200 učesnika – privrednih društava, preduzetnika, zadruga, organizovanih poljopirevrednih proizvođača, komora, zavoda iz zemlje i regiona.

inocop20154
Akcenat INOCOOPA 2015 je promovisanje regionalne privredne saradnje i stvaranje uslova za čvršće interesno povezivanje privrednih subjekata, a gostujuća regija koja će tokom tri dana sajma predstaviti privredne i turističke potencijale ove godine je Valjevo.

– Ovaj sajam je prilika za preduzetnike, ali i za velike kompanije, udruženja, asocijacije, predstavnike starih zanata, da predstave svoje programe, prilika da se razmene znanja i iskustva, da se uspostave poslovni kontakti, da se dogovori saradnja i da se steknu novi klijenti i novi kupci. Kao ministar poljoprivrede moram i danas da istaknem značaj poljoprivredne i prehrambene industrije i za prehrambenu sigurnost naših građana i ukupnu ekonomiju naše zemlje. Inovacije, nova tehnološka rešenja, njihovo praćenje i implementacija, osnova su podizanja konkurentnosti srpske poljoprivrede i prehrambene industrije. Iskreno se radujem svakoj novoj nagrađenoj inovaciji posebno ukoliko ona dolazi iz radionice domaćih inovatora. Naši poljoprivrednici, kroz međusobno udruživanje, kroz kooperaciju sa prerađivačkom i prehrambenom industrijom, mogu obezbediti i jeftiniju i rentabilniju proizvodnju i pre svega veću snagu za mesto na vetrometini tržišta ovim proizvodima, rekla je ministarka Bogosavljević Bošković otvarajući sajam.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

inocooop
Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić pohvalio je tradiciju INOCOOP-a i izrazio nadu da će organizacija iz godine u godinu biti sve uspešnija.

– Poljoprivreda je značajna za Zrenjanin i ovaj region, zamajac razvoja i budućnosti, istakao je Janjić.

inocop20153

inocop20151

inocop20152
INOCOOP je najposećeniji regionalni privredni sajam u Vojvodini koji je u prethodnih 15 godina okupio 2560 izlagača iz zemlje i inostranstva. Po strukturi izlagača, dominira proizvodna delatnost, a ostatak predstavljaju turističke i uslužne delatnosti. Sajam je do danas posetilo više od 30.000 ljudi. 

INOCOOP organizuje Regionalna privredna komora Zrenjanin, uz podršku Opšteg udruženja preduzetnika, Grada Zrenjanina i JP „Turistički centar grada Zrenjanina“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh