I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Ministar Zoran Đorđević gradu uručio novo sanitetsko vozilo

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Đorđević, uručio je danas u Zrenjaninu novo sanitetsko vozilo, donaciju njegovog ministarstva. Vrednost vozila iznosi 5 miliona dinara i ono je potpuno opremljeno, a koristiće ga Centar za socijalni rad i druge ustanove u sistemu socijalne zaštite grada.

– Ne mogu da kažem da bih voleo da se koristi često. Voleo bih da se nikada ne koristi, ali verujem da će svako njegovo korišćenje spašavati nečiji život i imati svoju svrhu. Razgovarali smo danas sa lokalnom samoupravom, Centrom za socijalni rad, Gerontološkim centrom, Nacionalnom službom za zapošljavanje i PIO fondom, o tome šta bi u budućnosti trebalo da radimo zajednički, šta bi trebalo da se unapredi – izjavio je ministar Đorđević.

sanitetsko vozilo

Fordomanija

Gradonačelnik Čedomir Janjić naglasio je da grad sarađuje sa Vladom Srbije na visokom nivou, a samim tim i sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

– Značajna sredstva izdvajamo za socijalni zaštitu naših sugrađana i to radimo zajedno sa Centrom za socijalni rad, Gerontološkim centrom i ostalim institucijama, bez obzira na to da li su u ingerenciji grada ili pokrajine, a rezultati se vide svakog dana. Zahvaljujem se ministru Đorđeviću i njegovom timu – poklon je zaista lep, ali i neophodan – rekao je Janjić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh