I love Zrenjanin

  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

„Mini gitarijada“ i „Osvajači“ nastupili uprkos kiši i nestanku struje (VIDEO)

ZrBizNet

Manifestacija „Mini gitarijada“ održana je ove godine u četiri grada u Srbiji u sklopu promocije Zaječarske gitarijade. Zrenjanin je nakon Novog Sada, Vranja i Smedereva, bio poslednji u nizu gradova u kojem je, uprkos kiši, održano takmičenje demo bendova.

Izabrano je troje finalista koji su ostvarili pravo da učestvuju na 52. Zaječarskoj gitarijadi.

U organizaciji događaja učestvovali su i Grad Zrenjanin kao i Turistička organizacija Zrenjanina.

I Taxi Zrenjanin

„Zaječarska gitarijada“ ima tradiciju dugu preko pedeset godina, ali je nastavila da se vodi istim vrednostima, a to su promocija i podrška neafirmisanim bendovima.

„Večeras sam ovde sa vama u ime organizatora 52. Zaječarske gitarijade. Jako mi je drago jer sam po prvi put u Zrenjaninu, nadam se ne i poslednji. Biće mi drago da vas vidim i u finalu u Zaječaru, koje će se održati od 28. do 30. juna. Večeras će nastupiti tri benda – finalisti, kao i bend „Ki“ iz Makedonije, za koji se nadamo da će stići uprkos lošem vremenu“, naglasila je predstavnica organizatora Slavica Radovanović.

Momenat kada je trg ostao bez struje

U revijalnom delu nastupila je grupa „Osvajači“, koja je pred Zrenjanincima pevala uprkos kiši i kratkotrajnom nestanku struje na Trgu slobode. Njihov nastup je trajao do pola sata nakon ponoći.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh