I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

„Fenix trio“ i Stefan Obradović sviraju u subotu za Miloša Gutešu

U subotu 26. Oktobra 2019. biće održana humanitarna svirka u caffe-u „Bassic“, sa početkom u 22h. Sviraće vama poznat „Fenix Trio acoustic“ sa Stefanom Obradovićem. Deo prihoda je namenjen za lečenje našeg sugrađanina Miloša Guteše, a iste večeri biće postavljena i kutija za donacije u ovom lokalu.

Miloš boluje od kancera, i trenutno se nalazi u Frankfurtu, u medicinskoj ustanovi, specijalizovanoj za naprednu medicinu. Nakon dve operacije u Novom Sadu, utvrđeno je da treću nije moguće izvršiti, bez ozbiljnijih posledica na Miloševo psiho- fizičko stanje. Rešenja poput hipertermije, protonskog zračenja i hemioterapije, zajedno sa imunoterapijom, kako tvrde doktori u Nemačkoj, jedino su rešenje da ovaj mladi čovek preživi i nastavi život bez posledica.

„Zahvaljujemo se organizatorima,  Bassic caffe-u i muzičarima, što će deo od pazara, kao i svoje dnevnice dati u prilog. Dođite, jer … Miloš to zaslužuje! „- poručuju Miloševi prijatelji i muzičari.

Fordomanija

Svi koji u subotu dođu u caffe „Basic“, imaće priliku da svojim dobrovoljnim prilogom, učestvuju u realizovanju humanitarnog gesta, za lečenje Miloša Gutešu. Na ulazu u caffe, biće postavljena kutija, u koju će moći priložiti donaciju.

VIDEO PORUKA MILOŠA GUTEŠE

Nedavno je pokrenut i sajt www.milosgutesa.com na kom se pored brojnih načina na temu „kako donirati“ nalazi i video poruka koju je Miloš Guteša snimio tokom svog lečenja u Frankfurtu u kojoj ističe kako se trenutno oseća, ali i u kojoj iskazuje ogromnu zahvalnost za sve donacije i svu podršku koju dobija.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ukoliko niste u mogućnosti da u subotu dođete, a želite da pomognete Milošu, to možete uraditi na sledeći način:

upišite broj 719 i pošaljite SMS na 3030

 Upišite human719 i pošaljite SMS na 455

 160-555295-69

 00-540-0004273.3
IBAN: RS35160005400004273335
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

 E-doniraj

 PayPal

Detaljnije o milošu i njegovoj borbi, možete pročitati na ovom linku:

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh