I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Milici Knežević prva nagrada „Youth Heroes“ u oblasti društvenog aktivizma

U Istraživačkoj stanici Petnica uručena su priznanja pobednicima trećeg po redu konkursa „Youth Heroes“, koji je realizovala ExitFondacija u saradnji sa kompanijom NIS, i uz podršku Radio televizije Srbije, kompanije Ringier Axel Springer, HR centra Beograd i Vulkan izdavaštva.

Cilj konkursa „Youth Heroes“ bio je da se mladi heroji u Srbiji izvuku iz anonimnosti, predstave javnosti i promovišu kako bi postali inspiracija, ponos i uzor za cele generacije.

Odabrano je petnaest mladih heroja iz ukupno četiri oblasti: obrazovanja/nauke, preduzetništva/kreativnih industrija, kulture/umetnosti i društvenog aktivizma.

Prvu nagradu u oblasti društvenog aktivizma dobila je Zrenjaninka Milica Knežević, koja različitim akcijama podstiče i menja okruženje za sebe i za druge osobe sa invaliditetom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

-Trebalo je nekoliko nedelja izdržati ćutanje o nagradi koja mi neizmerno mnogo znači. Čast mi je što sam bila u društvu ovih izuzetnih mladih ljudi koji svakim danom menjaju naš svet na bolje, rekla je Milica Knežević zahvalivši se Exit fondaciji, Naftnoj industriji Srbije i svim članovima žirija što su nagradili njenu borbu.

Dobitnicima je uručeno priznanje za izuzetan doprinos društvu, ulaznice za Exit Festival i Sea Dance Festival, kurseve za lični razvoj HR centra Beograd i poklon paket Vulkan izdavaštvo dok su prvaci u svojim oblastima dobili i novčanu nagradu u iznosu od po 100.000 dinara

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh