I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Milan Srdić – „Poštujte saobraćajne propise“ (VIDEO)

U okviru projekta „Još uvek vozim“ kojeg realizuje Savez paraplegičara i kvadriplegičara Srbije, a kojim žele da kroz edukaciju i druge načine utiču na svest mladih o važnosti poštovanja saobraćajnih propisa, svoj doprinos dao je i naš sugrađanin Milan Srdić.

On u spotu objavljenom na mreži Youtube, kroz iskrenu i emotivnu priču, objašnjava iz vlastitog iskustva kako je došlo do prekida nekih od njegovih najlepših životnih snova, a zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa.

JOŠ UVEK VOZIM Projekat „Još uvek vozim“ je program edukacija o bezbednosti u saobraćaju, učenika završnih razreda srednjih škola u Republici Srbiji. Predavači su osobe sa invaliditetom (OSI), korisnici invalidskih kolica, koji su invalidnost stekli u saobraćajnim nezgodama

PerSu marketi

Statistika Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije govori da je samo u broju poginulih mladih došlo do značajnog smanjenja (2017. godine-133 lica, a 2018. godine- 103 lica).
Ovim projektom značajno se unapređuje saobraćajna kultura (oblast koja ne postoji u obrazovnom sistemu Srbije, a o kojoj se priča samo nakon velikih tragedija u saobraćaju i brzo se zaboravlja).

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Moje iskustvo prenosim budućim ili mladim vozačima, sa željom da se nešto slično nikome više ne dogodi – kaže Srdić. Video spot objavljen je na kanalu Saveza paraplegičara i kvadriplegičara Srbije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh