I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Mihajlovčani uskršnjim motivima ulepšali centar naselja (FOTO)

Povodom Uskrsa, najradosnijeg hrišćanskog praznika, nekoliko savesnih i brižnih meštana Mihajlova rešilo je da uskršnjim motivima ulepša prostor ispred zgrade mesne zajednice.

Učesnici ovog plemenitog dela, predstavnici KUD „Jožef Atila“, tamošnje snovne škole, Omladinske organizacije, Moto Kluba „Mihajlovo“, kao i nekoliko dece i mladih Mihajlovčana su najpre ukrasili jedno drvo u parku, a ispod njega napravili gnezdo, u koje su stavili ogromna uskršnja jaja od gline. U farbanju jaja učestvovali su članovi lokalnog kulturno-umetničkog društva.

Fordomanija

Ovo je samo jedna od nizu dešavanja u ovom naseljenom mestu, koje se održavaju povodom uskršnjih praznika. Prethodno su održane kreativne radionice za najmlađe, sledi kuvanje na otvorenom, a u ponedeljak, 22. aprila, od 15 časova, biće organizovane i zanimljive praznične igre u prostorijama MK „Mihajlovo“.

Podršku realizaciji ovih događaja pružili su Fondacija „Bethlen Gábor“ i Udruženje porodica Karpatskog basena (Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége).

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Piše: Tivadar Borbelj

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh