I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Mihajlovčani Uskrs proslavili na kreativan način

Meštani naseljenog mesta Mihajlovo i ove godine su, zajedno sa civilnim organizacijama i udruženjima, bogatim programima i u duhu tradicije, proslavili najradosniji hrišćanski praznik, Uskrs.

Članovi Kulturno-umetničkog društva Jožef Atila”, Udruženja za ruralni razvoj i učenici Osnovne škole Sonja Marinković” organizovali su na Veliki petak prazničnu radionicu, u okviru koje su najmlađi meštani, uz pomoć svojih roditelja, baka i deka, na tradicionalan način i koristeći salvete u dekupaž tehnici, ukrasili i ofarbali uskršnja jaja, zatim ukrasili flaše raznim motivima i od kartona napravili praznične ukrase.

PerSu marketi

U obeležavanje i proslavu najradosnijeg hrišćanskog praznika uključili su se i članovi Moto Kluba Mihajlovo”. Oni su decama priredili igre veštine bez takmičarskog karaktera, jer su svi prisutni samim učešćem u zanimljivim i kreativnim igrama već postali pobednici.

Cilj ovih programa jeste da se vekovne tradicije naših predaka prenesu na naše najmlađe sugrađane, da njihova mašta i kreativnost budu prikazani na delu, i da učešćem na radionicama osete da su bitan deo zajednice.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh