I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Drugi pišu

Mihajlov ponovo gradonačelnik

Dosadašnji koalicioni partneri DS, LSV i SVM dogovorili su se sa SPS i njenim koalicionim patrnerima o formiranju većine u lokalnoj skupštini Zrenjanina i da funkciju gradonačelnika Zrenjanina ponovo povere Mileti Mihajlovu, saopšteno je danas iz DS-a.

Portparol Gradskog odbora DS u Zrenjaninu Dragan Stanišić na konfereciji za novinare rekao je da je postignut dogovor o principima za formiranje i funkcionisanje nove lokalne vlasti i najavio stabilnu skupštinsku većinu, sa 38 od ukupno 57 odbornika.

Stanišić je rekao da je dogovoreno da predsednika Skupštine grada predloži LSV, zamenika gradonačelnika SPS a zamenika predsednika Skupštine SMV, tako da će svi imati obaveze i odgovornost za funkcionisanje gradske vlasti.

„O imenima kandidata za te funcije još nije razgovano, njih će predložiti njihove partije, dok je gradonačelniku Mihajlovu ostavljeno diskreciono pravo da proceni da li kandidati ispunjavaju uslove za uspesno obavljanje odgovornih funkcija u Skupštini grada Zrenjanina“, rekao je portparol zrenjaninskog odbora DS-a.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

Izvor : Tanjug

  • Divider

  • Divider
Na vrh