I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Mi smo Levi9, a ti ?

U kancelariji kompanije Levi9 Technology Services zrenjaninsko proleće je veoma živo: od aktivnog učešća na martovskom Webizu kroz izuzetno posećeno predavanje Dunje Milanković Poznić o modernim poslovnim  veštinama i panela posvećenom pitanjima mogućnosti koje postoje za studente tehničkih fakulteta, preko učešća u radionici „Girls in ICT“koja je bila deo globalne podrške učešću žena u ICT svetu, stižemo do brojnih aktivnosti koje se planiraju za narednih nekoliko meseci.

POČELO PRIJAVLJIVANJE ZA LETNJU RADIONICU PROGRAMIRANJA

Počelo je i prijavljivanje za letnju radionicu programiranja (http://tech9.rs/workshop.php),a u drugoj polovini meseca će na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“, zbog velikog interesovanja studenata, biti održan još jedan panel „Developer to be: šta sve možeš dok si još na faksu“ – dobra prilika da se iz prve ruke, od mlade a vrlo uspešne ekipe programera, čuje koje sve prilike za lični razvoj i usavršavanje studenti imaju tu, vrlo blizu.

„Levi9“ je u anketama koje obuhvataju i po nekoliko hiljada ispitanika, kao i hiljade analiziranih kompanija, i ove godine odlično ocenjen: plasman u Top 3 na listi najpoželjnijih IT poslodavaca i  etiketa „Jedna od kompanija sa najboljim kolegama 2017“ krase zid sa imenima klijenata koji timove kompanije Levi9 opisuju kao posvećene i motivisane. A među imenima klijenata, nalaze se i baš svetski poznati – Heineken, Hyundai, Adidas, Tom Tom, Xerox, Tele 2, Scania. Najnovija vest je i da je i ove godine Levi9 na vrlo na visokom mestu na listi najboljih poslodavaca kompanija, kao i nekoliko godina unazad.

I Taxi Zrenjanin

Kako se dolazi do takvih ocena: radom, kolegijalnošću, učenjem kroz zabavu. Samo tokom prošle godine, u kompaniji Levi9 je svoje mesto, svoj prostor za rad i usavršavanje našlo više od 130 programera i ti stručni, talentovani i ambiciozni ljudi našli su se na pravom mestu: u dinamičnom, internacionalnom i inspirativnom ambijentu i atmosferi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Koga bi „Levi9“ voleo da vidi u svom timu u Zrenjaninu: Junior C# Software Developera, kojeg čekaju dobar posao, adekvatna plata, mogućnost usavršavanja i napredovanja, dinamično radno okruženje, privatno zdravstveno osiguranje.

PRIJAVE

Ako si završio tehnički fakultet, ako govoriš engleski, ako poznaješ C# i OOP concepts, SQL, T-SQL – pogledaj, ohrabri se, upoznaj se, učini da se dogodi promena: pošalji svoj CV na jobs-serbia@levi9.com.

Da budeš uvek u toku, prati nas na zvaničnom sajtuFejsbuk stranici, LinkedIn stranici i Instagramu.

 

 

 

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh