I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Meštanima Kumana podeljeno sredstvo za dezinfekciju natrijum-hipohlorit

Na 7 mesta u opštini Novi Bečej podeljena je tečnost za dezinfekciju površina i podova natrijum-hipohlorit, tečnost koja se pokazala efikasna u borbi protiv korona virusa.

Meštanima Kumana jutros je podeljeno 1000 litara ove tečnosti i to pet litara po domaćinstvu, a uz to su dobili i kratko praktično uputstvo za upotrebu.

JKP „Komunalac“ u svojim pogonima proizvodi dezinfekciono sredstvo za poptrebe Javnih ustanova u opštini, a za građane u četiri naselja još su dokupljene potrebne količine koncentrovane tečnosti koja je rastvorena kako bi odmah mogla da se koristi.

PerSu marketi

– Pripremili smo 50 000 litara  natrijum hipohlorita, a samo juče je potrošeno pet hiljada litara. Nadamo se da će potražnja  opasti u narednim danima, ali je plan da svakako sve što je nabavljeno bude i podeljeno građanima – kaže Vladimir Radišić direktor JKP „Komunalac“ Novi Bečej.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U opštini Novi Bečej se skoro svakodnevno obavlja dezinfekcija javnih površina.  Nadležni mole i podsećaju građane da ne gomilaju smeće na ulici i da poštuju mere izolacije, kako bi dezinfekcija imala efekta.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh