I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

„Vaznesenjski dani“ na Bagljašu – zaslužnim građanima uručena priznanja

Već petu godinu za redom mesne zajednice „Veljko Vlahović“ i „Sonja Marinković“ dodeljuju priznanja građanima i drugim fizičkim i pravnim licima čije su aktivnosti od značaja za rad mesnih zajednica i to već na najvećem naselju u gradu postaje tradicija.

-Bagljaš, kao najveće gradsko naselje svojim rukovođenjem predstavalja primer kako treba reagovati kada je pomoć najpotrebnija. Svedoci smo šta nam se sve događalo za vreme vanrednog stanja kada se pokrivalo 600 lica uglavnom starijih sugrađana za koje su volonteri nabavljali neophodne životne namernice i lekove. Podeljeno je više od 4000 humanitarnih paketa za penzionere i neke socijalno ugrožene kategorije, rečeno je prilikom svečanosti.

Ove godine dobitnici nagrada su Milica Dosković, naša sugrađanka, vokalna solistkinja i član opere Srpskog Narodnog pozorišta u Novom Sadu, koja se dokazala u radu sa ženskim, muškim i dečjim crkvenim horom „Sveti Arhangel Mihajlo“ koja ima probe u prostorijama na Bagljašu. Dobitnik priznanja je Crveni krst Zrenjanin koji je pored svojih redovnih aktivnosti uspeo da angažuje svoje volontere na pakovanju paketa, distribuciju paketa i dopremanje hrane i lekova penzionerima. Kanceralija za mlade, kao dobitnik se angažovala sa svojim volonterima da naši stariji sugrađani u vreme vanredne situacije ne budu sami, oni su ih obilazili, snabdevali svime što im je bilo neophodno uz ljubaznost i toplu ljudsku reč. Preduzeće DOO Bomist Zrenjanin kao dobitnik plakete je ustupilo sve svoje resurse kako bi pomogao u snabdevanju građana tokom ove pandemije. Nagrade i povelje su uručili Simo Salapura, predsednik saveta MZ „Sonja Marinković“ i Oliver Mitrović, član saveta MZ „Veljko Vlahović“.

I Taxi Zrenjanin

– Ove godine malo skromnije obeležili svoju slavu zbog poznatih razloga, ali smo tradiciju nastavili i zadovoljstvo je kada možemo da nagradimo naše sugrađane i organizacije koje su se istakle u svom radu nesebično pomažući našim sugrađanima i radeći za dobrobit naših mesnih zajednica- istakao je prilikom dodeljivanja Simo Salapura, predsednik saveta mesne zajednice „Sonja Marinković“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh