I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Mesna zajednica „Dolja – Crni šor“ obeležila Veliku Gospojinu

U prisustvu velikog broja građana priređeno je rezanje slavskog kolača, a nakon toga su usledili programi Kulturno-umetničkog društva „Đerđef“, dece iz Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ , kao i dečiji program uz animatora. Usledilo je takmičenje u kuvanju riblje čorbe i fudbalska utakmica Dolja – Crni Šor. Kumstvo je preuzela direktorka Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“, Ivana Bošnjak.

Kumstvo je preuzela Ivana Bošnjak

-Danas je velika slava grada, ali i male Mesne zajednice „Dolja – Crni Šor“, čije obeležavanje prati tradicija od preko dvadeset godina. Slavimo je u okviru naših prostorija, svake godine na skoro isti način. Imamo kulturno – zabavni program u kojem učestvuju deca iz vrtića „Poletarac“, i deca iz Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“. Organizujemo i dva manja takmičenja, kuvanje čorbe i utakmicu, a pobednici simbolično dobijaju pehare. Kao i sve mesne zajednice u gradu, imamo poteškoća oko finansijskog dela, pa se okrećemo pronalaženju sponzora, što i nije baš lako, izjavio je zamenik predsednika Saveta mesne zajednice Aleksandar Martinov.


Fordomanija

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh