I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe

Mesec rakije u Etno kućerku

Opsesija, Nirvana, Nostalgija…svakako predstavljaju stanja svesti, ali u našoj priči oni su nazivi najboljih proizvoda koji su u nedavno u ponudi restorana Etno Kućerak. Predstavljaju samo deo bogatog izbora najboljih rakija u Srbiji koje će svi zainteresovani moći da probaju u narednom periodu. Pomenutim rakijama pripadaju i Medena, Povlenka, Klekovača i svakako Kraljica proizvedena od kvalitetne srpske šljive u nadaleko poznatoj destileriji Zarić.

Kraljica je jedina domaća rakija sa zaštićenim geografskim poreklom, što znači da njen celokupan proces proizvodnje kontroliše država, od ploda do finalnog proizvoda koji se konzumira širom sveta. Kraljica je nastavila slavu nekadašnje Povlenke, prve rakije šljivovice u bivšoj Jugoslaviji koja je nosila etiketu geografskog porekla kosjerićkog voćarskog područja. Ljubitelji Kraljice kažu da se ova rakija nudi eksploziju ukusa od plodova požegače, trnovače i crvene ranke…

Poverenje Etno Kućerka pridobile su i izuzetno kvalitetne i ukusima bogate rakije destilerije „Hubert 1924“. Proizvodene od probranog voća, ove potpuno prirodne rakije osvajaju  veliki broj konzumenata svojom ukusima grožđa, maline, šljive, kajsije , kruške, dunje i jabuke. Iz plodnih kikindskih vinograda crpljen je kvalitet koji se danas pije i u Srbiji i svetu. Tako će i posetioci Kućerka imati jedinstvenu priliku da probaju jedan od Hubertovih proizvoda poput neobične rakije od maline za koju sami proizvođači kažu da je bilo teško ukrotiti je. Opojnog mirisa i raskošne arome, rakija Hubert Malina je broj 1 u Srbiji. Tu je i ekskluzivna i najviše nagrađivana Dunja de Charllevile, zatim Dunja Barrique, Grožđe de Charllevile i ostale koje se sa sajmova ne vraćaju bez najboljih priznanja.

Svaka od rakija, zadržaće vas ukusom na ovom bogatom tlu, prozoru iz kojeg se najbolji proizvodi šalju u svet. Na spisak dobrog provoda u Etno ućerku, pored sjajnih tamburaša, ukusnih i svežih jela, dodajte i neku malinu, šljivu, dunju…dok se ne zavrti!

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh