I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Mekaplast planira upošljavanje novih radnika

Kompanija Mekaplast u Zrenjaninu, čiji je najveći deo proizvodnje u Srbiji namenjen za ugradnju u nova vozila u fabrici Fijat automobili Srbija u Kragujevcu, planira da proširi proizvodnju i uposli još radnika.

To je danas izjavio direktor Hapet Agobijan, prilikom posete lidera Ujedinjenih regiona Srbije i bivšeg ministra finansija i privrede Srbije Mlađana Dinkića toj fabrici, i istakao da su pogoni u Zrenjaninu otvoreni pre godinu dana, da je proizvodnja stabilizovana na 650 automobila na dan i da je zaposleno 210 radnika.

mecaplast

Pogoni Mecaplasta u Zrenjaninu

Fordomanija

„Uložili smo mnogo u proizvodnju, u ljude, i nastavljamo dalje. Fijat je zadovoljan, mi smo zadovoljni i u budućnosti planiramo proširenje fabrike i pronalaženje drugih kupaca u auto industriji“, rekao je Agobijan novinarima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

On je istakao da je cilj do 2015. godine proširenje pogona i zapošljavanje do 250 radnika.

Kompanija Mekaplast sa sedištem u Monte Karlu, bavi se proizvodnjom plastičnih delova za automobile i posluje u 15 zemalja širom sveta, a kako je prilikom otvaranja pogona rečeno, otvorena je velikim delom zahvaljujući činjenici da im je Fijat poverio proizvodnju delova za automobil fijat 500L, koji se pravi u Kragujevcu.

Izvor : Beta

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh