I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Drugi pišu

Mekaplast planira upošljavanje novih radnika

Kompanija Mekaplast u Zrenjaninu, čiji je najveći deo proizvodnje u Srbiji namenjen za ugradnju u nova vozila u fabrici Fijat automobili Srbija u Kragujevcu, planira da proširi proizvodnju i uposli još radnika.

To je danas izjavio direktor Hapet Agobijan, prilikom posete lidera Ujedinjenih regiona Srbije i bivšeg ministra finansija i privrede Srbije Mlađana Dinkića toj fabrici, i istakao da su pogoni u Zrenjaninu otvoreni pre godinu dana, da je proizvodnja stabilizovana na 650 automobila na dan i da je zaposleno 210 radnika.

mecaplast

Pogoni Mecaplasta u Zrenjaninu

PerSu marketi

„Uložili smo mnogo u proizvodnju, u ljude, i nastavljamo dalje. Fijat je zadovoljan, mi smo zadovoljni i u budućnosti planiramo proširenje fabrike i pronalaženje drugih kupaca u auto industriji“, rekao je Agobijan novinarima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

On je istakao da je cilj do 2015. godine proširenje pogona i zapošljavanje do 250 radnika.

Kompanija Mekaplast sa sedištem u Monte Karlu, bavi se proizvodnjom plastičnih delova za automobile i posluje u 15 zemalja širom sveta, a kako je prilikom otvaranja pogona rečeno, otvorena je velikim delom zahvaljujući činjenici da im je Fijat poverio proizvodnju delova za automobil fijat 500L, koji se pravi u Kragujevcu.

Izvor : Beta

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh