I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Međunarodna pohvala Crvenom krstu Zrenjanin

Na nedavno održanom regionalnom i međunarodnom takmičenju ekipa u pružanju prve pomoći u Bekeščabi (Mađarska), za pokazano izuzetno znanje, volonterke, članovi ekipe prve pomoći Crvenog krsta Zrenjanin dobili su pohvalu i priznanje od tamošnjeg stručnog žirija.

Učešće takmičara iz našeg grada  rezultat je Sporazuma o saradnji, potpisanog prošle godine od strane predstavnika Crvenog krsta Bekeščabe (Mađarska), Arada (Rumunija) i Zrenjanina.

Volonterke, učesnice ovogodišnjeg takmičenja u Bekeščabi, Gordana Dujlović, Anastasija Grahovac, Sara Zekić, Isidora Arvai i Katarina Kiselica, kao i njihovi instruktori Boris Vojinov i Miroslav Koprivica izjavili su za naš portal da su povrede, koje su se našle na radnim poligonima, bile veoma realno prikazane.

I Taxi Zrenjanin

-Sudije su bile veoma korektne i sa veoma dobrim obrazloženjima su nas uputili na naše sitne greške. Pohvale i saveti od stručnog žirija nas podstiču da i ubuduće savesno i odgovorno nastavimo sa pružanjem prve pomoći  – ponosno su istakle mlade takmičarke.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Predstavnici i članovi Crvenog krsta Zrenjanin zahvalili su se domaćinima na srdačnom gostoprimstvu i izrazili nadu se da će uskoro ponovo biti u prilici da posete Bekeščabu.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh