I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Medicinske sestre i tehničari sa Kosova u studijskoj poseti Zrenjaninu

Savez zdravstvenih radnika Zrenjanin  bio je domaćin medicinskim sestrama i tehničarima iz Gračanice sa Kosova.

Projektom UNICEF-a „Strengthening child development and wellbeing through Mother and child counselling and home visiting program“, predviđena je studijska poseta, a  na osnovu pozitivnog iskustva koleginica iz Kosovske Mitrovice, koje su prošle godine posetile Zrenjanin, odlučeno je  da se i one upoznaju sa najpozitivnijim principima dobre prakse rada medicinskih sestara i tehničara u Domu zdravlja Zrenjanin i Opštoj bolnici Zrenjanin.

Pored ove dve zdravstvene ustanove, domaćini su se potrudili da goste upoznaju sa gradom Zrenjaninom, pa je tako upriličena i poseta Muzeju, Pozorištu, Gradskoj kući, Carskoj bari…

PerSu marketi

26.05.2017.  u sklopu obilaska Bolnice gosti su se upoznali sa kapacitetima Službe pedijatrije, Palijativnog zbrinjavanja i Odeljenja za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja. Dan kasnije  u sklopu obilaska Doma zdravlja posećena je Služba za zdravstvenu zaštitu dece i omladine, Razvojno savetovalište, Savetovališta za mlade i Polivalentnu patronažu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pored dragocene razmene iskustva, koje je značajno i za goste i za domaćine, medicinske sestre i tehničari sa Kosova su poneli veoma pozitivne utiske koji se odnose na prostor, opremljenost, principe rada, organizaciju i rezultate rada.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh