I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Maturanti Medicinske škole rasplakali na rastanku svog nastavnika (VIDEO)

Maturanti Medicinske škole, učenici IV3, smera medicinska sestra tehničar danas su svom nastavniku Predragu Tanackoviću priredili lepo iznenađenje.

Oni su ga ispred škole dočekali natpisom „Voliš li nas?“, a potom mu poklonili sliku i bicikl. Svaki detalj ovog iznenađenja ima svoju vezu sa prethodnih 4 godine druženja u školi, školskim klupama ili fiskulturnoj sali.

Predrag Tanacković je nastavnik fizičkog vaspitanja, a široj javnosti poznat i kao trener OK „Proleter“. Nekad je bio uspešan trener OK „Poštar“, a 2004. godine sa ŽOK „Klek“ ostvario je istorijski uspeh plasmanom u Super ligu. 

I Taxi Zrenjanin

Koliko mu je ovaj gest značajan dovoljno govori njegova emotivna izjava: – Svaka generacija iza sebe ostavi nešto, a ova me je ostavila u suzama. Hvala puno IV-3, srećno u budućim podvizima i nadam se da ćete činiti sebe i ljude oko sebe srećnim, kao što ste sada učinili mene – rekao je profesor Tanacković.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh