I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Maturanti i predškolci i ove godine plesom će ulepšati centar Zrenjanina (VIDEO)

Maturanti zrenjaninskih srednjih škola kao i predškolci i ove godine će ulepšati centralni trg.

Maturanti će uz tradicionalni „kadril“ obeležiti kraj srednjoškolskog obrazovanja. Početak igre zakazan je za utorak 16. juna tačno u podne. Predškolci će igrati dan kasnije, 17. juna u 17 časova.

–  Vanredno stanje ove je godine poremetilo sve, pa i održavanje ove lepe tradicije. Srećom ona će ipak biti nastavljena, nešto kasnije nego je uobičajeno ali bitno je da postoji dobra volja i da je izvesno da ćemo igrati. Proba za maturante održaće se u ponedeljak 15. juna. Pleše se 16. juna u podne dok je istog dana proba za predškolce u 17 časova. Predškolci svoj ples igraju u sredu 17. juna u 17 časova. – kaže Nikoleta Vidaković instruktorka plesa.

PerSu marketi

– Očekujemo da na trgu zapleše između 600 i 700 maturanata. Toliko nam se njih odazvalo putem poziva kojim smo uputili sami između sebe. Ipak je ovo poseban dan, jednom u životu i mi kao i naši prethodncii želimo da iz Zrenjanina pošaljemo jednu predivnu sliku – kaže Tamara Milankov maturantkinja Zrenjaninske gimnazije, jedna od onih koja je rešila da animira svoje vršnjake.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh