I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Maskenbal osnovaca zašarenio školsko dvorište u Stajićevu

Maskenbal pod nazivom Da pravo svako dete uživa lako“ realizovali su učenici nižih razreda OŠ „Sveti Sava“ iz Stajićeva zajedno sa svojim učiteljicama i roditeljima. Priključila su im se ideca iz zabavišta zajedno sa svojom vaspitačicom. Ova šarena priredba maštovitosti organizovana je povodom Dečije nedelje.

Učenici su svoje maske predstavili u dvorištu škole. Toplo jesenje popodne pružilo je prelep i potpun doživljaj. Sve je proteklo u pozitivnoj atmosferi. Bilo je divno gledati defile prelepih i originalnih maski kroz naše selo, rekla je za I love Zrenjanin Dragana Torđan, učiteljica ove škole.

Uživanje je bilo gledati maske. Sve te robote, balone, cepelineveštice, princeze, bundevice, pčelice, anđelčiće, leptiriće, sladolede, ronioce, klovnove Proneli su radost kroz celo seloBilo je to pravo osveženje, potvrdila je i Zorana Medić, direktorka škole u Stajićevu.

I Taxi Zrenjanin

Maskenbal sigurno nije lako organizovati. Treba biti spretan i inspirisan, maštovit i umešan pa osmisliti i napraviti originalan kostim.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Mališani su pokazali veliku maštovitost. Roditelji su bili zaduženi za izradu maski. Učestvovalo je oko 90 učenika. Deca imaju razvijen takmičarski duh, vole da budu uspešna, da učestvuju na različitim nagradnim konkursima, naglasila je Dragana Torđan.Četvoročlana komisija
izabrala je najkreativnije maske po razredima. Svim nagrađenim učenicima dodeljene su diplome.

Za nagrađene maske komisija je uglavnom birala one koje su roditelji sami pravili. Izabrane su najkreativnije maske po razredima (u svakom razredu po 4 maske). S obzirom na oduševljenost dece i roditelja, maskenbal bi mogao postati tradicija u našoj školi u narednom periodu. Možda svake godine u nešto izmenjenom obliku i sa različitim zaduženjima, zaključila je Dragana Torđan.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh