I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Masaža zmijama – 30.000 dinara

Nema je u Zrenjaninu – opustite se. Valjaju se po leđima nekih beogradskih imućnih teta. Sama informacija o valjanju, tzv. masaži  klupka zmija po nečijim leđima, prilično mi deluje uznemirujuće. Ne verujem da bi mi ikad na pamet palo da u moćni Google search iz čistog mira ukucam termin „masaža  zmijama“ da mi prethodno prijateljica nije prenela „ekskluzivu iz Beograda“, koju tamošnje dame(one s većom dozom hrabrosti) u pretpostavljam pomodarskom stilu- upražnjavaju. I to „zadovoljstvo“ košta tričavih 30.000 dinara! Ne znam kako bih koncipirala marketing poruku za tu specifičnu vrstu masaže : Platite reptila da vam gamiže po leđima… ili Relax majstor-piton opustiće vaš nervni sistem za samo 300eura…

Za ovaj egzibicionistički a rekla bih manje terapijski poduhvat  koriste se takozvane neotrovne kraljevske zmije iz Kalifornije i Floride, pa neke kukuruzne i mlečne zmije. Oni koji nude ovakvu vrstu usluge kažu da telesni kontakt s reptilima može prerasti u relaksirajuće iskustvo. Iskreno-zmija i relaks mi  prilično deluju kontra,  ali ajde ako stručnjak kaže… U Srbiji, tj Beogradu masažu izvodi po nekoliko pitona koji istovremeno  kontrakcijama “izbacuju stres iz organizma”.

A osećaj, hm… ako neko posle straha i nelagode može uopšte da uđe u fazu da oseća nešto drugo onda je to navodno osećaj “hladne obloge”. Inače, od vrste masaže zavisi i veličina zmije jer navodno veće ublažuju dublje mišićne tenzije a manje stvaraju vibrirajući efekat ( u mom slučaju bilo bi paralisanja strahom, a verovatno i intenzivnog odumiranja sive moždane mase). Deluju na cirkulaciju i bolna mesta –dodaju stručnjaci.

Saloni koji nude ovu uslugu navode da se treman obavezno mora zakazati jer je “interesovanje ogromno”. Dakle budućnost je u prirodnim resursima – nema više struja, elektrostimulacija, ultrazvučnih metoda, pa čak ni vulkanskih kamenja, Kleopatrinog mleka i ostalog, jer – zmije su IN.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

I kako sam počela ovaj post, tako ću još jednom reći-nekako mi je lakše što se ovakva usluga ne nudi u kozmetičkim salonima u Zrenjaninu i što na takvim opuštajućim mestima za sada još uvek nema i terarijuma sa “modernim relax maserima”.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh