I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Marija Aleksić pesmom za decu ulepšala prazničnu atmosferu (VIDEO)

Na mreži Youtube tokom praznika je objavljen spot Marije Aleksić maturantkinje MŠ „Josif Marinković“ sa pesmom „Zvončići“.

Pesma i spot nastali su kao plod njene saradnje sa Nikolom Antićem koji potpisuje aranžman i video produkciju, a kao njena želja da sugrađanima, naročito najmlađima pokloni nešto lepo i to ono što najbolje zna. U spotu se pojavljuje i talentovani trombonista Miloš Šakić.

– Rad na ovoj pesmi, a kasnije i spotu je bilo pravo uživanje i mislim da smo uspeli u nameri da prenesemo praznično raspoloženje iz našeg grada – kaže Marija Aleksić koja u MŠ „Josif Marinković“ završava smer dizajn zvuka i namerava da studira audio i video produkciju.

PerSu marketi

Marija Aleksić, rođena je 14. marta 2001. godine u Zrenjaninu, od malena se bavi muzikom. Završila je nižu muzičku školu odsek klavir. Nosilac je Vukove diplome u osnovnoj školi. Učenica je IV razreda Muzičke škole “Josif Marinković” u Zrenjaninu, odsek Dizajn zvuka i Vokalno instrumentalni (solo pevanje).
Na odseku solo pevanja ostvarila je zavidne rezultate:
Međunarodno takmičenje “Brass fest” Zrenjanin, Jazz bend “Diksilend” I nagrada (jun 2017.)
Međunarodno takmičenje “Voci de Primavara” Temišvar, Rumunija, II nagrada (maj 2018.)
Međunarodno takmičenje “Nikola Cvejić”, Ruma III nagrada (novembar 2018.)
Međunarodno takmičenje “Lazar Jovanović”, Beograd, II nagrada (januar 2019.)
Međunarodno takmičenje “Lav Mirski” Osijek, Hrvatska, I nagrada iz mjuzikla (maj 2019.)
Član je omladinskog hora muzičke škole, muzičko-dramskog studia “MES”, kao i mešovitog hora “Prepodobni Rafailo Banatski”. U sezoni 2017/2018. ostvarila je ulogu Ursule u mjuziklu “Mala sirena” , kao i u sledećoj sezoni 2018/2019. ulogu Trejsi Trnblad u mjuziklu “Hairspray”, u produkciji Muzičkog Euterpa studia (MES).
Rado se odaziva na sve kulturne manifestacije koje se održavaju u gradu, kao i manifestacije humanitarnog karaktera. Od septembra 2017. godine prijatelj je KK i RK “Proleter”, gde peva himnu Republike Srbije, na svim važnim utakmicama u Zrenjaninu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Upravo iz tog razloga aranžer i video producent najavljuje da će na sledećem spotu Marija imati potpunu slobodu da ga sama snimi, produkuje i aranžira.  – Marija je izuzetno dete sa talentom za muziku, pevanje i glumu što svakodonevno pokazuje na svim poljima pa ću kod izrade sledećeg spota ja biti samo posmatrač – kaže Nikola Antić.

Autori spota pesmu su posvetili svoj deci grada Zrenjanina. Zahvalnost su uputili  NP „Toša Jovanović“  za ustupljen prostor i Gradu Zrenjaninu za dekorisani trg.

Muzika : James Lord Pierpont – One Horse Open Sleigh ( Jingle bells ) Aranžman i video: Nikola Antić

 

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh