I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Maratonac Saša Nikolić na Beogradskom maratonu trčao za Natašu Terzin

Na 32. Beogradskom maratonu među više od 20 ooo maratonaca, trčalo je i više Zrenjaninaca čiji tačan broj je nemoguće službeno utvrditi ali jedno je sigurno, ta tradicija se nastavalja iz godine u godinu.

Među mnogobrojnim Zrenjanincima ove godine trčao je i Saša Nikolić. Poznat kao veliki humanitarac i čovek koji sebe daje nesebično u nastojanju da pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

– 32. Beogradski maraton  za mene lično je bio poseban. Pored mnogo uspešnih trka na atletskoj stazi i van nje, po prvi put sam učestvovao na Beogradskom maratonu, a trku sam posvetio  našoj sugrađanki Nataši Terzin – rekao je  Nikolić u lajv uključenju nakon trke.

PerSu marketi

Pomozite Nataši da prohoda tako što ćete poslati sms poruku sadržaja 25 na broj 3030. Pomozite joj i tako što ćete podeliti od <3 ovu objavu sa drugima.

Gepostet von SRCE Johanovo am Sonntag, 14. April 2019

Nikolić je istrčao  polumaratonsku trku. – U prvom delu staze jurio sam se sa Kenijcima, a zatim sam išao svoj ritam, obzirom da mi je humanitarno bilo primarno, a ne postizanje odrđenog rezultata. Dinamika trčanje je bila ispod 4min/km. Moram da naglasim da mi privatne obaveze nisu dozvolile da se bole pripremimi i više treniram tako da nisam postigao svoj maksimum ali kao što sam rekao rezultat nije bio u prvom planu  Zahvalan sam ekipi podrške koja me je pratila.- objašnjava Nikolić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Nataša Terzin bori se za novu terapiju

Preko fondacije „Šapić“ za novu seriju terapija Nataši Terzin na klinici u Zagrebu prikupljeno je 12000 evra i do potrebne sume nedostaje još 8000 evra. Lekari su joj nakon obavljenih pregleda dali velike šanse da pokrene i donje ekstremitete.

Više informacija o toku ove humanitarne akcije mogu se pronaći na stranici „Srce Johanovo“

Za Natašu Terzin sredstva potrebna za lečenje prikupljaju se i putem sms-a porukom 25 na broj: 30 30.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh