I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Manifestacije “Banatska priča“ ove godine neće biti

Organizatori etno festivala “Banatska priča” saopštili su da ove godine manifestacije neće biti. Reč je o festivalu koji se tradicionalno godinama unazad održavao na Bagljašu. 

Zbog nemilog događaja prošle godine kada se deo konstrukcije bine obrušio i teško povredio voditeljku programa, organizatori su rešili da ovog proleća ne prirede manifestaciju „Banatska priča“. O svojoj odluci poslali su pisano saopštenje koje prenosimo u celosti.

“Organizatori etno festivala “Banatska priča” – Asocijacija za razvoj “Bagljaš” i Savet mesne zajednice “Veljko Vlahović” ovim putem žele da obaveste javnost da ove godine neće biti održan tradicionalni 13. etno festival “Banatska priča”. Pre svega, razlog neodržavanja je nesreća koja se desila na prošlom festivalu u kojoj su povređene dve osobe. Iz poštovanja i saosećanja prema njima ove godine festival se neće održati”, navodi se u saopštenju.

PerSu marketi

Tokom pauze radiće se na obogaćivanju sadržaja manifestacije „Banatska priča“

“Želimo da u ovoj pauzi radimo na tome da ubuduće obogatimo festival novim sadržajima koji bi privukli još više izlagača i izvođača. Interesovanje za ovaj festival je veliko. Mi kao organizatori smatramo da on doprinosi upotpunjenju turističke ponude i promociji Grada Zrenjanina. “Banatska priča” je podržana od Grada Zrenjanina i Turističke organizacije Grada Zrenjanina, tako da će se sledeće godine manifestacija nastaviti”, stoji još u saopštenju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh