I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Ne odustaju od tradicije – Moto Deda Mrazovi i ove godine obišli vrtiće (10 SLIKA)

Uoči Božića, najradosnijeg hrišćanskog praznika mira, ljubavi i darovanja, mališanima iz vrtića „Snežana“ i „Cvrčak“ priređena je poseta Moto Deda Mraza. 

Naime, ljubitelji dvotočkaša i članovi Moto Kluba „Road Flyers“ iz Mužlje, rešili su da božićnim poklonima ulepšaju deci praznike.

Obučeni u kostime Deda Mraza, bajkeri su najpre posetili najmlađe meštane Mužlje, a zatim i decu vrtića, koji se nalazi na teritoriji Mesne zajednice „Sava Kovačević. Najmlađi su se mnogo obradovali gostima, i u znak zahvalnosti, odrecitovali su im nekoliko prigodnih pesmica.

Fordomanija

Članovi Moto Kluba „Road Flyers” iz Mužlje, zajedno sa bajkerima iz Zrenjanina i okolnih naselja, postali su prepoznatljivi po tome što godinama unazad organizuju brojne humanitarne akcije namenjene najmlađima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Oni su na kraju posete poručili da će se i u narednom periodu truditi da istraju u tome, jer im svaki dečiji osmeh daje motivaciju da nastave sa priređivanjem dobrih dela.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh