I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Mališani iz zrenjaninskih vrtića ulepšali dan svojim sugrađanima (VIDEO)

Mališani iz zrenjaninskih vrtića priredili su danas lep prizor svojim sugrađanima, predstavivši se kroz Dečiji karneval. Ovaj događaj organizovan je u sklopu nacionalnog obeležavanja Dečije nedelje.

Najpre su se u društvu svojih vaspitača okupili na Trgu dr Zorana Điniđića, odakle su se kroz centar kretali prema Trgu slobode. Najviše je bilo kostimiranih veštica, princeza iz crtanog filma „Frozen“, super heroja…

-Karneval je predviđen za kraj Dečije nedelje koja obiluje nizom lepih aktivnošću namenjenih deci. Deca moraju biti svakoga dana u fokusu, kako u porodici, tako i u svojim vrtićima. Grad ima prioritet da poboljšava uslove u svim ustanovama namenjenim deci. Došli smo do podataka da je naš grad jedan od retkih koji svu decu upisuje u vrtiće, grad koji nema liste čekanja, na šta smo ponosni. Ostale uslove ćemo unaprediti, i postaviti nove, bolje standarde, kako bi se deca što lepše i ugodnije osećala u svojim vrtićama, istakao je pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.

Fordomanija

Na lepo raspoloženje uticalo je i sunce, kojem su se deca obradovala. Karneval je okupio veći broj građana, među kojima su bile porodice mališana, prolaznici, predstavnici grada i Predškolske ustanove.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Zbog lošeg vremena nismo imali priliku da karneval održimo prošle nedelje. Iz tog razloga smo danas ovde, na našem lepom trgu, da zajedno sa dečicom uživamo u njihovoj mašti, igri i kreativnosti. U prilici smo da danas pošaljemo jednu lepu poruku, ne samo iz Predškolske ustanove, već i iz grada Zrenjanina. To je poruka o budućnosti, koju čine naša deca. Moramo se potruditi da deca budu naš centar, i da zajedno sa lokalnom samoupravom, radimo na stvaranju boljih uslova u našim ustanovama. Pozdravljam svu našu decu, njihove roditelje, i kolege vaspitače, izjavio je direktor Predškolske ustanove Vladimir Petrović.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh