I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Mališani iz zrenjaninskih vrtića ulepšali dan svojim sugrađanima (VIDEO)

i love zrenjanin tv

Mališani iz zrenjaninskih vrtića priredili su danas lep prizor svojim sugrađanima, predstavivši se kroz Dečiji karneval. Ovaj događaj organizovan je u sklopu nacionalnog obeležavanja Dečije nedelje.

Najpre su se u društvu svojih vaspitača okupili na Trgu dr Zorana Điniđića, odakle su se kroz centar kretali prema Trgu slobode. Najviše je bilo kostimiranih veštica, princeza iz crtanog filma „Frozen“, super heroja…

-Karneval je predviđen za kraj Dečije nedelje koja obiluje nizom lepih aktivnošću namenjenih deci. Deca moraju biti svakoga dana u fokusu, kako u porodici, tako i u svojim vrtićima. Grad ima prioritet da poboljšava uslove u svim ustanovama namenjenim deci. Došli smo do podataka da je naš grad jedan od retkih koji svu decu upisuje u vrtiće, grad koji nema liste čekanja, na šta smo ponosni. Ostale uslove ćemo unaprediti, i postaviti nove, bolje standarde, kako bi se deca što lepše i ugodnije osećala u svojim vrtićama, istakao je pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.

PerSu marketi

Na lepo raspoloženje uticalo je i sunce, kojem su se deca obradovala. Karneval je okupio veći broj građana, među kojima su bile porodice mališana, prolaznici, predstavnici grada i Predškolske ustanove.

-Zbog lošeg vremena nismo imali priliku da karneval održimo prošle nedelje. Iz tog razloga smo danas ovde, na našem lepom trgu, da zajedno sa dečicom uživamo u njihovoj mašti, igri i kreativnosti. U prilici smo da danas pošaljemo jednu lepu poruku, ne samo iz Predškolske ustanove, već i iz grada Zrenjanina. To je poruka o budućnosti, koju čine naša deca. Moramo se potruditi da deca budu naš centar, i da zajedno sa lokalnom samoupravom, radimo na stvaranju boljih uslova u našim ustanovama. Pozdravljam svu našu decu, njihove roditelje, i kolege vaspitače, izjavio je direktor Predškolske ustanove Vladimir Petrović.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh