I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Makar podsećanje – u utorak 25. avgusta omaž „Danima piva“

Zbog epidemiološke situacije vezane za korona virus ove godine otkazana je većina manifestacija pa tako i jedna od najvećih i najprepoznatljivijih u Zrenjaninu, Dani Piva.

Da bi se održao kakav takav kontinuitet Turistička organizacija organizuje 25. avgusta svojevrsni omaž ovoj manifestaciji. Na Gradskoj kući će na velikom video bimu biti emitovan film sa insertima iz proteklih manifestacija. Potom je planiran prolazak fijakera ulicama grada uz posetu Mesnim zajednicama i pojedinim firmama. Fijakeri će kao i svih ranijih godina biti dekorisani na tradicionalni način isto tako i fijakeristi i devojke promoterke.  – Epidemiološke mere nam ne dozvoljavaju okupljanja u većem broju i mi ćemo to svakako ispoštovati ali na ovaj način ćemo bar simbolično podsetiti kako je bilo svih proteklih godina uz nadu naravno da će ovo biti jedina ovakva godina – izjavio je Zoran Ljubotina direktor TO Zrenjanin za naš portal.

Tokom ovog događaja prolaznici će imati priliku da degustiraju „Zrenjaninsko“ pivo – najavili su iz Turističke organizacije Zrenjanin. Ukoliko se situacija sa korona virusom poboljša planiraćemo održavanje manifestacije u nekom obliku u narednim nedeljama – zaključio je Ljubotina.

I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh