I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Loše vreme pokvarilo prvomajski uranak, ali ne baš svima (VIDEO)

Iako se unapred znalo da će vreme za 1. maj biti loše, odnosno promenljivo sa dosta padavina, to nije sprečilo više stotina Zrenjaninaca, Arađana i meštana okolnih mesta da odu na izletišta.

Mesta na izletištu Tisa, Motel, na Tamišu kod Orlovata ili na Begeju kod Ečke bila su zauzeta još 29. aprila. One koji su čvrsto rešili da u prirodi provedu 2 ili 3 dana ništa nije sprečilo, da to i učine. Oni drugi koji ipak vole malo više komfora ostali su danas kod kuće ili ako ih je već povukla znatiželja provozali su se do pomenutih izletišta makar da vide ove druge „entuzijaste“.

Kiša koje je prethodne noći na području Zrenjanina palo 8 litara po metru kvadratnom dobro je natopila zemlju i to je već mnoge odvratilo od izlaska u prirodu. Jutro 1. maja bilo je suvo ali se oko 13 sati na ovo područje sručilo još 4 litra po metru kvadratnom, a na Tisi je čak padao i grad što je definitivno oteralo većinu izletnika. Ipak i posle svega neke smo zatekli na svojim mestima što smo zabeležili u video prilogu.

I Taxi Zrenjanin

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh