I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Lopovi ukrali nadgrobne ploče sa mesnog groblja u Ečki

Dragana Matić iz Stajićeva doživela je šok kada je pre nekoliko dana obišla grobove svojih roditelja na mesnom groblju u Ečki.

Obe nadgrobne ploče ukradene su, a okolni tragovi koje su počinioci ostavili bili su još sveži. Pretpostavlja da su ploče odnete rano ujutru, 4. oktobra.

groblje-ecka-ukradene-ploce1

Neopisivi su, kaže, tuga i bol koje je u tom momentu osetila. Skrnavljenje mira najmilijih teže joj je palo nego pričinjena materijalna šteta.

I Taxi Zrenjanin

Slučaj je odmah prijavila policiji, a nakon toga je utvrđeno da je pokraden još jedan spomenik. Budući da su ukradeni spomenici od istog mermera, sumnja se na organizovanu radnju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

groblje-ecka-ukradene-ploce

Kako je portalu I love Zrenjanin danas rečeno, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rade na rasvetljavanju slučaja krađe nadgrobnih ploča sa groblja u Ečki.

– Krađa spomenika je prijavljena 4. oktobra, a policija je odmah po prijavi izašla na lice mesta, izvršila uvišaj i obavestila nadežno tužilaštvo, saopštila je Policijska uprava.

I ranije su sa spomenika nestajale mesingane alke i pločice, vaze, stalci za sveće, ali je ovo jedan od najtežih zabeleženih slučajeva.

  • Divider

  • Divider
Na vrh