I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Lopovi ukrali nadgrobne ploče sa mesnog groblja u Ečki

Dragana Matić iz Stajićeva doživela je šok kada je pre nekoliko dana obišla grobove svojih roditelja na mesnom groblju u Ečki.

Obe nadgrobne ploče ukradene su, a okolni tragovi koje su počinioci ostavili bili su još sveži. Pretpostavlja da su ploče odnete rano ujutru, 4. oktobra.

groblje-ecka-ukradene-ploce1

Neopisivi su, kaže, tuga i bol koje je u tom momentu osetila. Skrnavljenje mira najmilijih teže joj je palo nego pričinjena materijalna šteta.

PerSu marketi

Slučaj je odmah prijavila policiji, a nakon toga je utvrđeno da je pokraden još jedan spomenik. Budući da su ukradeni spomenici od istog mermera, sumnja se na organizovanu radnju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

groblje-ecka-ukradene-ploce

Kako je portalu I love Zrenjanin danas rečeno, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rade na rasvetljavanju slučaja krađe nadgrobnih ploča sa groblja u Ečki.

– Krađa spomenika je prijavljena 4. oktobra, a policija je odmah po prijavi izašla na lice mesta, izvršila uvišaj i obavestila nadežno tužilaštvo, saopštila je Policijska uprava.

I ranije su sa spomenika nestajale mesingane alke i pločice, vaze, stalci za sveće, ali je ovo jedan od najtežih zabeleženih slučajeva.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh